• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Paydaş Analiz Anketi

  • 18.09.2017
  • Bulancak

Sayın Üyemiz;
Türkiye’de ihtiyaç duyulan işgücü niteliğinin belirlenmesine yönelik olarak Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde bir anket formu oluşturulmuştur. Bu anket ile elde edilecek olan bilgiler, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetiştirilmesine yönelik olarak eğitim kurumlarıyla iş çevrelerinin talepleri arasındaki işbirliğini sağlamak ve bu eksende öneriler geliştirmek amacıyla kullanılacaktır.

Anket, firmanız ile ilgili istatistiksel olarak tanımlayıcı/sınıflandırıcı bilgi soruları ile firmadaki en fazla çalışan bulunan 3 meslek grubuna ilişkin beceri değerlendirme sorularından ve firmanın temininde en fazla güçlük çektiği 3 mesleğe ilişkin aranan becerilere dair sorulardan oluşmaktadır.

Anket formunu doldururken seçmek istediğiniz mesleğe en yakın olabilecek ana meslek grubunu seçip daha sonra çıkacak alt mesleklerden ilgili mesleğe ulaşabilirsiniz. Anket ilerleme durumunu anket başlığının üst kısmındaki durum çubuğundan takip edebilirsiniz.

Anket formlarından elde edilecek veriler sadece işgücü niteliğinin belirlenmesine yönelik istatistiksel çalışmalarda kullanılmak amacıyla toplanmakta olup, bu bilgilerin başka herhangi bir amaçla kullanılmayacağı bakanlığımızca taahhüt edilmektedir.

İlgili ankete http://anket.sanayi.gov.tr/index.php/258358?lang=tr ulaşılabilirsiniz.